035-5314300 ouwetak@outlook.com

Café
d’Ouwe Tak

Over Café d’ Ouwe Tak

Aan de Eemnesserweg nr. 13 staat een mooi café genaamd Café d’Ouwe Tak. Het café bestaat al sinds 1847 en dankt zijn naam aan één van de vorige bewoners, namelijk die van Jan Tak. Toen Anton van de Koot –als echte Blaricummer- en zijn vrouw Jopie in 1961 het café overnamen, hebben zij als eerbetoon aan de familie Tak de zaak deze passende naam gegeven.

d’Ouwe Tak werd in november 1994 overgenomen door zoon Hennie van de Koot, later geassisteerd door echte Blaricummer Henk Krijnen en Hennie’s vrouw Marise Lindeman en ons huidige team: u kent ze vast allemaal wel, Pandy, Paul, de Jacquelientjes, Gwen en Irma doen er graag alles aan om de gezellige “huiskamer” sfeer van toen te behouden en zorgen ervoor dat iedereen die bij Café d’Ouwe Tak binnenkomt gastvrij wordt ontvangen en zich direct ‘thuis’ voelt.

Het Café waar je ook kunt eten

Onze enthousiaste keukenbrigade bereidt voor u de meest heerlijke voorgerechten, vlees-, vis-, wild- en andere seizoensgebonden gerechten met daarbij een heerlijke coleslaw, gebakken aardappeltjes, frietjes en mayonaise en zoete desserts (waar wij uitsluitend het ijs van ijssalon de Hoop bij gebruiken!).

Naast de menukaart (zie onder het kopje ‘menu’), waar een aantal klassiekers niet meer van weg te denken zijn, bedenken zij steeds wisselende weekspecials, zie ons ‘bor’op deze site!

Samengevat: Wij van Café d’Ouwe Tak ontvangen u dagelijks hartelijk aan of rondom de bar voor een lekkere borrel, een vers getapt glas (speciaal) bier, een fris glas frisdrank, een mooi glas wijn of een keuze uit onze selectie non-alcoholische drankkaart, eventueel in combinatie met heerlijke snacks of de lekkerste gehaktbal van Blaricum en omstreken!

en/of

voor uw diner -de hele week vanaf 17:00 uur-. Onze tafels staan dan alvast gezellig voor u ingedekt en er is altijd een verse bloem en een brandende kaars op de tafel. In de zomer kunt u ook gezellig eten op het (deels verwarmde en overdekte) zijterras. Reserveren kan, uitsluitend telefonisch of loop even langs.

BILJARTEN
Zoals in een echt oud bruin café hoort, hebben wij een prachtig mooi onderhouden biljart waar dagelijks door onze stamgasten op wordt gespeeld. Alle EK, WK en andere belangrijke eredivisie-voetbalwedstrijden worden bij Café d’Ouwe Tak uitgezonden op groot scherm, deze wedstrijden kunt u onder het genot van o.a. een huisgemaakte bal gehakt en een biertje de eredivisie voetbalwedstrijden gezellig bij ons volgen.

KORTOM
Café d’Ouwe Tak: Hét café waar je óók kunt eten! Het café is de hele week geopend en dagelijks (dus nu ook op maandag!) wordt er voor u gekookt (de keuken is geopend van 17:00 tot 21:30 uur). Reserveren kan uitsluitend telefonisch of persoonlijk tijdens onze openingstijden: 035-5314300

Locatie

Eemnesserweg B13
Blaricum

Contact

035-5314300

Elke dag geopend

Ma t/m do van 15:00 tot 24:00 uur
Vrijdag van 15:00 tot 01:00 uur
Zaterdag van 14:00 tot 01:00 uur
Zondag van 11:00 tot 24:00 uur

Volg Café d'Ouwe Tak

recensies

Café d'Ouwe Tak
4.5
Gebaseerd op 442 beoordelingen
powered by Google
js_loader